HTML

Naptár

március 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Friss topikok

2021.11.17. 09:16 építészke

Elkeseredett az egészségi állapota miatt Csűrös Karola...

Nemrég arról írtunk, hogy a születésnapján elérhetetlenné vált Csűrös Karola, a Blikk munkatársai sem tudták  felhívni telefonon. Szerencsére, azóta már vannak újabb információk a színésznőről, aki szerényen ünnepelte az évfordulót. Tekintettel a korára és jelenlegi egészségi állapotára, nagy dolgokat már nem kíván az élettől, hiszen  legnagyobb vágya már nem teljesülhet, néhai férjével nem lehet együtt sosem. Szerettei, természetesen, meglepték könyvekkel, fotókkal, apróságokkal, és még egy kis sütemény is került az ünnepi asztalra. Két évvel ezelőtti otthonában történt térdtörése nem javul, noha, rendszeresen jár hozzá gyógytornász. Emiatt a lakásából sem tud kiszakadni. és lemondott már arról is, hogy valaha rendesen tudjon járni. Hiába van segítsége a mindennapokban, végtelenül elkeseredett az állapota miatt. Nemcsak szerettei, hanem pályatársai is aggódnak a "Szomszédok" Etusának állapota okán, köztük Pásztor Erzsi is, akivel évtizedes barátságot ápolnak. Ahogy az ismert színésznő megfogalmazta, reméli, hogy előbb vagy utóbb összekapja majd magát Csűrös Karola. Természetesen, mi is ebben bízunk, miközben mielőbbi gyógyulást kívánunk neki... (A fotó internetes forrásból származik.)

csuros_karola.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: születésnap betegség bejegyzés szomszédok gondolatébresztő aggodalom repost csűrös karola celebcunami bulvárriadó


A bejegyzés trackback címe:

https://majti.blog.hu/api/trackback/id/tr5816757060

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása