HTML

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Friss topikok

2021.11.08. 19:01 építészke

Megszólalt Galambos Lajos zsarolója...

A Blikk-nek sikerült szóra bírnia azt az embert, aki - állítólag - kétszázmillió forinttal zsarolta meg az ismert zenészt annak érdekében, hogy az ne kerüljön börtönbe korábban elkövetett bűncselekmények miatt. Ahogy az lenni szokott, a K. K-ként azonosított férfi egészen máshogy mondja el a történteket, mint azt korábban Galambos Lajcsi tette. A családos fiatalember egész egyszerűen csak le akarta húzni az egykori műsorvezetőt, és nem tagja egyetlen bűnbandának sem. Összesen kilencvenegy napot töltött börtönben, amelyet nem kíván senkinek. Nagyon nehezen élte meg, hogy családapaként ennyi időt kellett külön lenni várandós feleségétől és kislányától. Mivel jelenleg házi őrizetben van, nem lehet majd ott második gyermeke születésénél, miközben már igencsak megbánta korábbi tettét. K. K. ügyvédje sajnálja, hogy eddig nem került sor védence és Lajcsi szembesítésére, pedig az - szerinte - több dolgot tisztázna. Azt gondoljuk, hogy ebben a történetben sem ez az utolsó verzió, lesznek itt még újabb és újabb - eddig homályban lévő - részletek... (A fotó internetes forrásból származik.)

galambos_lajos_1.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: blikk bejegyzés gondolatébresztő zsarolás bűncselekmény repost galambos lajos celebcunami bulvárriadó galambos lajcsi


A bejegyzés trackback címe:

https://majti.blog.hu/api/trackback/id/tr3516749606

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása