HTML

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Friss topikok

2021.11.06. 09:19 építészke

Hibázott Friderikusz Sándor...

Az egész ügy azzal kezdődött, hogy az ismert showman még áprilisban saját podcast-et indított a Youtube-on és a Facebook-on. Az azóta eltelt időben - saját állítása szerint - huszonötmillió forintot tett ebbe a formátumba, és szeretné, ha - belátható időn belül - bizonyos mértékben rentálbilis lenne eme szériája. Erre azt gondolta megoldásként, hogy fizetőssé teszi azok számára a feltöltött tartalmait, akik megtehetik, hogy áldoznak pénztárcájuk tartalmából a minőségi szórakoztatás oltárán. Mindezt ezt olyan sajtós munkatárs nevében sikerült közzétennie a nagy nyilvánosság számára Fridinek, aki nem létezik. (Az ezen a néven anyakönyvezett hölgy pedig tavaly decemberben elhunyt.). A félreértést maga a műsorvezető próbálta meg tisztázni saját felületén két esetben is - bocsánatot kérve az érintettektől, az ellene folyó média hadjáratot pedig bosszúnak beállítva. Azt gondoljuk, hogy pont Friderikusz Sándornak nem kellene az ilyen és ehhez hasonló ügyekbe belefolynia, nem szükséges már neki ez a fajta médiafigyelem. Ennek ellenére, egy dolog még mindig nem tiszta előttünk: lesz-e, s ha igen, mikortól fizetős a népszerű showman saját csatornája? Mondjuk, ebben az ügyben, talán, ez a legkevésbé fontos mostanság... (A fotó internetes forrásból származik.)

friderikusz_sandor_1.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: sajtóközlemény friderikusz sándor youtube botrány bejegyzés gondolatébresztő repost celebcunami bulvárriadó média1


A bejegyzés trackback címe:

https://majti.blog.hu/api/trackback/id/tr2216750206

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása