HTML

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Friss topikok

2021.11.02. 08:52 építészke

A Kaméleon lett a nyertes...

Utolsó felvonásához érkezett tegnap este az RTL Klub népszerű szériája, amely - talán - nem is olyan népszerű. Erre enged következtetni, hogy a hetes ciklus helyett két este alatt "lezavarták" a sorozat legizgalmasabb történéseit. No, mindegy is, a lényeg, hogy az utolsó adásban igazi sztárparádé gyűlt össze, hiszen a legjobb rejtőzködőkre derült fény. Elsőként a Cápa lepleződött le, aki nem volt más, mint Szabó Kimmel Tamás. Az ismert színész végtelenül szimpatikus módon viselkedett a felfedése után, minden gratuláció az övé. Hasonlóan "normálisan" élte meg a Víziló is azt, hogy "csak" a második lett ebben az évadban. Cserpes Laurát menet közben kitalálták a nyomozók, így újabb pontot szereztek ezzel. A végső győzelmet arató Kaméleon kilétét is megmondták Fluor Tomiék, és megint igazuk lett. A jelmez alatt a népszerű énekes, Vastag Tamás bújt meg, akinek tervszerű öregedését néhány nappal ezelőtt követhettük nyomon Friderikusz Sándorral közösen. Gratulálunk az idei széria legjobban rejtőzködő tagjának, aki igazán megérdemelten zsebelte be ezt a címet. Talán, magunknak bevallhatjuk, hogy ez a sorozat nem is sikerült olyan jól, mint a korábbiak, ezért nem valószínű, hogy tavasszal jön a folytatás... (A fotó internetes forrásból származik.)

alarcos_enekes_logo_2.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: rtl klub bejegyzés gondolatébresztő döntő repost vastag tamás celebcunami álarcos énekes bulvárriadó the masked singer


A bejegyzés trackback címe:

https://majti.blog.hu/api/trackback/id/tr4216749444

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása