HTML

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Friss topikok

2021.10.31. 19:00 építészke

Vastag Csaba meglepő vallomása...

A népszerű énekes és testvére volt Friderikusz Sándor legutóbbi vendége az "Életünk története" című széria újabb epizódjában. Az adásból kiderült, hogy édesapjuk (aki vegyész professzor) nem fogadta könnyen, hogy két fia is a zenei utat választja, ugyanakkor a család a taníttatásukra - mindig is - nagy hangsúlyt fektetett.A harmadik testvérük normális foglalkozást választott, ő az IT területén tevékenykedik. Az "X-Faktor"-ba Tamás jelentkezett, Csaba csak elkísérte őt. A verseny során sokat gondolkoztak azon, hogy egy közös párbaj alkalmával hogyan viselkedjenek, és arra jutottak, hogy a rájuk szavazók miatt egymásért fogják elénekelni a dalaikat, nem pedig egymás ellen, ha erre sor kerül. Ismerve a történelmet, sor került. Csaba bevallotta, hogy nem a saját bűvkörében éli a mindennapjait, és fogalma sincs, hogy miért tetszik a lányoknak. Hozzátette, hogy fiatalon nagykanállal ette az életet, emiatt volt nagyon mélyen is érzelmileg és fizikailag, jelenleg pedig ismét szingli, miután véget ért egy ötéves párkapcsolata. Tamás nem házasságban, de párkapcsolatban él, és két gyermekes édesapa. Először huszonöt évet öregítettek a testvéreken a sminkmesterek, akik megelégedettek lettek az eredménnyel. Bíznak benne, hogy még akkor is jó testvérek lesznek - esetleg - unokákkal kibővítve a családot. Az újabb huszonöt éves időutazás ellenben már inkább sokkolta őket. Biztosak benne, hogy még akkor is Balázs lesz a mérleg nyelve a családban, aki meg is jelent a stúdióban a műsor végére... (A fotó internetes forrásból származik.) 

eletunk_tortenete_logo_1.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: rtl klub bejegyzés gondolatébresztő öregedés repost vastag tamás vastag csaba celebcunami bulvárriadó életünk története


A bejegyzés trackback címe:

https://majti.blog.hu/api/trackback/id/tr4016756612

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása