HTML

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Friss topikok

2021.10.25. 09:07 építészke

Csobot Adél itt, Csobot Adél ott...

Lassan már nem telik el egyetlen hétvége sem, hogy a fiatal énekesnő ne tűnjön fel az RTL Klub képernyőjén. Szombatonként az "X-Faktor' jubileumi szériájának egyik zsűritagjaként látható, vasárnap esténként pedig ilyen-olyan indokkal tűnik fel Istenes Bence oldalán. Ez tegnap is így volt, de ne szaladjunk ennyire előre. Az "Álarcos énekes" soron következő adását Lady Szomjas és a népszerű műsorvezető risza-viadala nyitotta meg, ezt követően pedig az ismét vendégnyomozóval kiegészült zsűri bemutatása zajlott. Nem meglepő módon, újabb fejezet kezdődött Szabó Zsófi és Fluor Tomi románcában, amely egy női rapben és egy baseball-sapkában merült ki ezúttal. A maszkos párbajok ezután kezdődtek: először a Víziló és a Cápa, majd a Lovag és a Csacsi, az Automata, valamint a Kaméleon csapott össze. Mindkét összecsapást  utóbbiak nyerték, ezért hárman (pontosabban, négyen) maradtak esélyesek arra, hogy megszabaduljanak az álarcaiktól. Járai Máté vezetésével született meg a végső döntés, amely az Automatának "kegyelmezett meg", akivel kapcsolatban mindenki meg volt arról győződve, hogy a bejegyzés elején már "felhájpolt" Csobot Adélt rejti. Természetesen, mindenkinek igaza volt, és még az is kiderült, hogy nagy a baj a műsor háza táján: valószínűleg, a nézettségi adatok miatt a Mindenszentek ünnepkörének hosszabb hétvégéjén fog kiderülni, hogy ki nyeri az idei szériát, ugyanis a vasárnap esti elődöntő után hétfőn este a döntővel ér véget az "Álarcos énekes" harmadik évada... (A fotó internetes forrásból származik.)

alarcos_enekes_logo_2.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: rtl klub bejegyzés gondolatébresztő kiesés repost csobot adél celebcunami bulvárriadó the masked singer maszkot le


A bejegyzés trackback címe:

https://majti.blog.hu/api/trackback/id/tr8516734786

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása