HTML

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Friss topikok

2021.10.24. 18:53 építészke

Nem tervez saját gyermeket Horváth Tamás...

Többek között, ez is kiderült abból a beszélgetésből, amelyet Friderikusz Sándor folytatott a népszerű énekessel és feleségével. Ők voltak, ugyanis, az "Életünk története" című széria harmadik évadának soron következő vendégei. A fiatal zenész azt is elmondta, hogy ő már tizenkét évesen kiszúrta magának Péterfi Andreát a játszótéren, miközben a fiatal anyuka éppen gyermekét tologatta a babakocsiban. Akkor, persze, még nem történt semmi köztük, csak azután kezdtek el beszélgetni, amikor Tamás napi rendszerességgel bejárt abba a kávézóba, amelyben Andrea volt az üzletvezető. Mindez már Dunaújvárosban történt, miután az ismert énekes Tamásiból oda költözött. Senki sem hitt a kapcsolatukban, amely az elején nagyon nehezen működött. Tamás, ugyanis, borzasztóan féltékeny volt Andreára - egészen addig, amíg a kisebbségi érzését fel nem váltotta a siker okozta önbizalma. Mivel Andrea körül nagyon sokan elváltak, nem igazán hitt a házasság intézményében, de megismerve Tamást, megváltozott a véleménye. Ő volt az, aki - menedzserként - arra sarkallta a fiatal zenészt, hogy kezdje el feltölteni a dalait az internetre, amely a későbbi áttörést jelentette számára. Jelenleg Tamás nem tartja a kapcsolatot édesapjával, de ha a későbbiekben szüksége lesz rá, ő ott fog állni mellette. Mindezt már az ötven évvel későbbi külsejével mondja el Fridinek, mert időközben alaposan megöregedtek mindketten a feleségével. Köztes állomásként, a huszonöt évvel idősebb fizimiskájukkal kellett megismerkedniük, és akkor derült ki az is, hogy Tamás már nem biztos, hogy színpadon fog állni azokban az években. Az azonban valószínű, hogy még akkor is zenével fog foglalkozni. Reméli. hogy Andrea fia addigra már unokákkal fogja megajándékozni kettejüket, és nagyszülőkként is lesz dolguk. Hogy így lesz-e, az csak negyed évszázad múlva derül ki, addig pedig sok víz lefolyik még a Dunán, ahogy szokták mondani... (A fotó internetes forrásból származik.)

eletunk_tortenete_logo_1.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: friderikusz sándor bejegyzés gondolatébresztő öregedés repost horváth tamás celebcunami bulvárriadó életünk története péterfi andrea


A bejegyzés trackback címe:

https://majti.blog.hu/api/trackback/id/tr6816734938

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása