HTML

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Friss topikok

2021.10.13. 14:25 építészke

Megfenyegették a TV2 egykori műsorvezetőjét...

Úgy tűnik, hogy Galambos Lajos közelében mindig forr a levegő. Nem elég, hogy első fokon bűnösnek találták a víz-, gáz- és áramlopási ügyében, augusztusban az is napvilágos látott, hogy egy banda kétszázmillió forintra akarta megzsarolni. Ezért az összegért - állítólag - kedvező irányba tudták volna befolyásolni az ellene folyó büntetőpert. Lajcsi, természetesen, ezt nem fogadta el az ajánlatot, rendőrséghez fordult. A zsarolóit így akkor sikerült elfogni, előzetes letartóztatásba kerültek, de ennek most vége. A három elkövető közül ketten bűnügyi felügyelet alatt állnak, egyikük pedig szabadlábon védekezhet. Galambos Lajcsi megdöbbenve értesült erről a hírről, és fél, hogy bármilyen bántódása eshet. Félelme nem is alaptalan, hiszen nemcsak őt, hanem ügyvédjét is megfenyegették a napokban elütésekkel és helyesírási hibákkal teli üzenetekben. A rendőrség hivatalos közleményéből az derül ki, hogy a nyomozás folyamatban van, az ismert zenész pedig jogosult a tanúvédelmi programra, amennyiben erre igényt tart. Lajcsi ezen a lehetőségen elgondolkozott, de jelenleg még nem érzi azt, hogy erre szüksége lenne... (A fotó internetes forrásból származik.) 

galambos_lajos_1.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: fenyegetés bejegyzés gondolatébresztő zsarolás bűncselekmény repost galambos lajos celebcunami bulvárriadó galambos lajcsi


A bejegyzés trackback címe:

https://majti.blog.hu/api/trackback/id/tr3416720094

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása