HTML

Naptár

március 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Friss topikok

2021.09.29. 09:26 építészke

Visszaemlékezett esküvőjére Puskás-Dallos Bogi...

Megható pillanatokat, részleteket árult az ismert énekesnő az egyik internetes portálnak élete legmeghatározóbb eseményről. Az interjúban szóba került a varázslatos helyszín, amelynek kiválasztásában fontos szerepet játszott a természet közelsége. Mivel még a karantén ideje alatt kezdtek el keresgélni leendő férjével, ezért jó élmény volt számukra, hogy legálisan ki tudtak mozdulni egy kicsit a bezártságból. Amikor rátaláltak a paksi Cseresznyés Pajtára, nem gondolták volna, hogy ott lesz az esküvőjük, de a csapat és a helyszín elvarázsolta őket. A nagy napon Bogi egy Daalarna ruhában vonult oltár elé. Fontos szempont volt számára, hogy stílusban illeszkedjen a helyszínhez, és kényelmesen is érezze magát benne a szertartás alatt. A legszebb esküvői élmények között pedig kiemelte az édesapja kíséretét az oltárhoz, valamint az ezt követő első közös pillantásukat Dallos-Puskás Petivel. A buliból a nyitótánc és a táncpárbaj lettek a legkedvesebb emlékei. És - valószínűleg - az a sok-sok gratuláció, mosoly, kedvesség, amelyet aznap kaptak a meghívott családtagoktól, barátoktól, ismerősöktől... (A fotó internetes forrásból származik.)

dallos_bogi_1.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: esküvő boldogság bejegyzés gondolatébresztő puskás peti visszaemlékezés repost dallos bogi celebcunami bulvárriadó


A bejegyzés trackback címe:

https://majti.blog.hu/api/trackback/id/tr216704092

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása