HTML

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Friss topikok

2021.09.26. 19:17 építészke

Sikeres volt a kitelepülés...

Ahogy arról mi is írtunk korábban, az elsőfokú ítélet meghozatala után Galambos Lajos elhatározta, hogy megválik néhány nagy értékű festményétől, egyéb ingóságától, valamint mocsai vendégházától. A befolyt összegből pedig alapítványokat szeretett volna támogatni. Nos, a piaci kitelepülésre Budaörsön került sor a nap folyamán, ahol másfél millió forintért kelt el az egyik legértékesebb műtárgya, egy Pablo Picasso litográfia. Néhány óra leforgása alatt közel kétmillió forintot sikerült összegyűjtenie a népszerű zenésznek, akinek a standja a piac egyik leglátogatottabb területe volt a hétvégén. Néhányan csupán szelfizni szerettek volna vele, vagy autogramot kértek tőle, de voltak olyanok is, akik mélyen a pénztárcájukba nyúltak egy-egy személyes Lajcsi-tárgy megszerzésének érdekében. A zárás után érkezőket a TV2 egykori műsorvezetője azzal nyugtatta, hogy - tervei szerint - heti rendszerességgel fog árulni, hiszen nagyon sok olyan portékája van még az otthonában, amelyekre nincs szüksége, másoknak viszont értékes tárgyak lehetnek ezek. Úgy tűnik, tehát, hogy az időben érkezők jövő vasárnap is élvezhetik majd Galambos Lajcsi társaságát a budaörsi piacon... (A fotó internetes forrásból származik.)

galambos_lajos_1.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: piac bejegyzés jótékonyság gondolatébresztő adomány repost galambos lajos celebcunami bulvárriadó galambos lajcsi


A bejegyzés trackback címe:

https://majti.blog.hu/api/trackback/id/tr6416701798

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása