HTML

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Friss topikok

2021.09.25. 14:07 építészke

Férjhez ment Várkonyi Andrea...

Nagyon sok várták az év esküvőjét, amelyen örök hűséget fogadott egymásnak Mészáros Lőrinc és Várkonyi Andrea. A nagy eseményre az alcsúti arborétumban került sor tegnap délután, amelyről nem sok hivatalos információ szivárgott ki. A Blikk munkatársai - természetesen - végig a helyszínen tartózkodtak, de az egész területet hermetikusan lezárták a biztonsági emberek, akik senkit sem engedtek be a kapukon, akik nem szerepeltek a meghívottak listáján. Nagy értékű autók lepték el az arborétum területét, vélhetően, nagyon sok olyan prominens személy volt, akik a saját szemükkel szerették volna látni a nem mindennapi eseményt. Az ételekből és italokból nem volt hiány, hiszen folyamatosan szállították a finomabbnál finomabb falatokat és nem mindennapi nedűket az erre szakosodott cég munkatársai. Éjfél körül tűzijáték szakította félbe a vendégsereg szórakozását, és többen hallani vélték Rod Stewart slágereit is kiszűrődni a kerítésen át. Mostanáig hivatalos fotókat nem tettek közzé az érintettek, és azt sem tudni, hova mennek nászútra. Ettől függetlenül, természetesen, sok boldogságot kívánunk az ifjú párnak... (A fotó internetes forrásból származik.)

varkonyi_andrea_1.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: esküvő lakodalom bejegyzés gondolatébresztő repost várkonyi andrea alcsúti arborétum mészáros lőrinc celebcunami bulvárriadó


A bejegyzés trackback címe:

https://majti.blog.hu/api/trackback/id/tr9216701780

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása