HTML

Naptár

március 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Friss topikok

2021.09.23. 09:12 építészke

Ismét apa lesz Czutor Zoltán...

A Belmondo frontembere körül nagy a boldogság mostanában, ugyanis húsz évvel fiatalabb felesége a harmadik közös gyermeküket várja. A zenésznek ez már a hatodik csemetéje lesz, hiszen korábbi házasságából már van három gyermeke, Zsanettel pedig a két közös fiukat nevelik békében, szeretetben, akik mellé kistestvér érkezik - várhatóan - jövő márciusban. A kismama még csak a tizenharmadik hétben jár, de a genetikai vizsgálatok azt mutatják eddig, hogy a babával minden rendben van. Czutor Zoli a vele készült beszélgetésben elmondta, hogy nem tudott nemet mondani feleségének arra a kérésére, hogy vállaljanak még egy gyermeket, de azért őrlődött ezen a kérdésen egy kicsit. Nem szerette volna elvenni, ugyanis, szerelmétől a lehetőséget, hogy ismét édesanya legyen, hiszen Zsanett nagyon vágyik egy kislányra is. Mivel nagyon szereti a babaillatot, ezért ha tehetné, mindig lenne kisbabájuk - életkortól függetlenül. Úgy tűnik, hogy a pici érkezésének nincs akadálya, hiszen a család éppen egy lakásfelújításon esett túl nemrég annak érdekében, hogy minden tekintetben felkészülten várják az legifjabb családtag érkezését. Mi is gratulálunk - természetesen az örömteli hírhez, és boldog babavárást kívánunk nekik... (A fotó internetes forrásból származik.)

czutor_zoltan.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: boldogság bejegyzés gondolatébresztő babavárás repost belmondo czutor zoltán czutor zoli celebcunami bulvárriadó


A bejegyzés trackback címe:

https://majti.blog.hu/api/trackback/id/tr5216698580

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása