HTML

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Friss topikok

2021.09.16. 13:46 építészke

Feljelentették Sebestyén Balázst...

Június közepén posztolt az ismert műsorvezető egy fotót, amelyen az M7-es autópálya szalagkorlátján ül, mert kocsijából kifogyott a benzin. Akkor ez a fotó "nagyot ment" a különböző közösségi médiafelületeken, és sokan kommentelték a hiányosságokat, szabálysértéseket a képen. Valaki olyannyira a szívére vette a látottakat és a betartandó szabályokat, hogy feljelentette Sebestyén Balázst. Az érintett a ma reggeli műsorban számolt be arról, hogy tegnap a rendőrségen járt, ahol szembesítették a feljelentéssel. Igaz, hogy annak tárgya a KRESZ szerint nem állja meg a helyét, a hivatalból elrendelt rendőrségi vizsgálat azonban mégiscsak feltárt egy szabálysértést. Mivel autópálya leállósávjában nem lehet indokolatlanul sétálni, a Rádió 1 egyik vezető hangja pedig az autójától - körülbelül - 50 méterre készítette a fényképet, ezt a szabály megszegte, emiatt pénzbüntetésre számíthat. Balázs - természetesen - elismerte a bűnösségét (még akkor is, ha az adásban ezt, nyilván, kellő humorral mesélte el), és várja a pénzbírság megállapítását. Talán, a feljelentőnek ez már egyfajta elégtétel lesz... (A fotó internetes forrásból származik.)

sebestyen_balazs_1.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: leállás büntetés bejegyzés autópálya gondolatébresztő repost sebestyén balázs szabálytalanság celebcunami bulvárriadó


A bejegyzés trackback címe:

https://majti.blog.hu/api/trackback/id/tr4716690556

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása