HTML

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Friss topikok

2021.09.06. 08:31 építészke

Dupla leleplezéssel indult az új évad...

Sok minden változott az előző szériához képest az "Álarcos énekes" harmadik évadában. Új lett a zsűri, új lett a házigazda hajszíne, új nyomokat fedezhetünk fel új karakterekhez, egy adásban pedig akár több hírességről is lehullhat a lepel (pontosabban, a jelmez). Ami nem változott, az a stúdió, valamint az a versenykedv, amellyel minden maszkos ismert ember megpróbálja a legvégsőkig megtartani inkognitóját. Ez többé-kevésbé sikerül is, de minden adás végén van egy-egy leleplezés, amelynek ezúttal a Róka esett áldozatul, aki nem volt más, mint az RTL Klub egyik híradósa, Szabados Ági. A népszerű műsorvezetőről nagyon sok, eddig nem ismert információ volt elrejtve a kisfilmjében, akárcsak Fekete Pákóról, akit a Nagy Ervin által bedobott Szuperkártya juttatott a süllyesztőbe. Mozgalmas volt, tehát, a tegnap este, hiszen a Cápa, a Zsiráf, a Katica, a Kaméleon és a Szarvas esetében még mindig nem tudjuk, hogy "kit rejt az álarc". Jövő héten folytatása következik vadonatúj jelmezekkel - köztük egy igazi kuriózummal, a Csacsi és a Lovag elválaszthatatlan duójával... (A fotó internetes forrásból származik.)

alarcos_enekes_logo_2.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: rtl klub bejegyzés fekete pákó gondolatébresztő leleplezés repost szabados ági celebcunami álarcos énekes bulvárriadó


A bejegyzés trackback címe:

https://majti.blog.hu/api/trackback/id/tr2616682332

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása