HTML

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Friss topikok

2021.08.30. 09:15 építészke

Szandi lánya Amerikába költözött...

Bogdán Blanka döntése mögött nem az húzódik meg, hogy nem szereti eléggé Magyarországot, és nem találta meg a számítását eddig hazánkban. Ahogy a fiatalok nagy része, ő is szeretne világot látni, ebben pedig szülei nem akadályozzák meg. Mivel azonban a koronavírus miatti helyzet okán eléggé bizonytalan volt korábban az amerikai kiköltözése, ezért nem igazán nyilatkozott, posztolt ezzel a témával kapcsolatban. Most azonban megtörte a csendet, és San Francisco-ból jelentkezett be két kisgyerek társaságában. Ahogy a bejegyzésében megfogalmazza, végre elkezdhette az au pair évét az Egyesült Államokban egy csodálatos családnál. Egy korábbi interjúban Szandi elmondta, hogy roppant büszke a lányára, aki az egyetemi évei alatt is már tucatnyi családnál dolgozott bébiszitterként, most azonban szintet lépett. Természetesen, mi is sok sikert kívánunk neki az új környezetben való gyors beilleszkedéséhez... (A fotó internetes forrásból származik, az eredeti bejegyzés itt tekinthető meg.)

bogdan_blanka.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: munka bejegyzés gondolatébresztő bébiszitter repost amerikai egyesült államok au pair bogdán blanka celebcunami bulvárriadó


A bejegyzés trackback címe:

https://majti.blog.hu/api/trackback/id/tr7716674806

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása