HTML

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Friss topikok

2021.07.27. 09:17 építészke

Távkapcsolatban él szerelmével...

Miután kiderült, hogy Palik László és Marsi Anikó házasságának vége, az is napvilágot látott, hogy mindketten mások oldalán keresik a boldogságot. Az ismert műsorvezetőről az a hír járta, hogy az "Exatlon Hungary" egyik korábbi versenyzőjével keveredett szerelmi viszonyba, de a neve akkor még nem volt ismert. A Blikk ma reggeli információi szerint, a szerencsés kiválasztott nem más, mint Cservenák Alexandra, akik a Kihívók csapatát erősítette a sport reality második évadában. A felröppent hírt - egyelőre - egyik fél sem erősítette meg. A fiatal személyi edző éppen Gyula mellett táboroztat gyermekeket, Palik László pedig a fővárosi családapák életét éli, így mostanában nehéz időpontot egyeztetniük. Jó hír azonban nekik, hogy a nyári táborszezon és a vakáció is véget ér egyszer, így ősszel több idejük juthat egymásra. És azt se felejtsük el, hogy amennyiben igaz, hogy lesz negyedik évada is az "Exatlon Hungary"-nek, ismét hónapokon át tartó dominikai "kirándulás" veheti kezdetét (akár mindkettőjük számára) jövő télen... (A fotó internetes forrásból származik.)

palik_laszlo_1.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: szerelem bejegyzés gondolatébresztő palik lászló repost exatlon exatlon hungary celebcunami bulvárriadó cservenák alexandra


A bejegyzés trackback címe:

https://majti.blog.hu/api/trackback/id/tr9016639514

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása