HTML

Naptár

március 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Friss topikok

2021.07.09. 09:16 építészke

Megkérték a fiatal színésznő kezét...

Hatalmas örömhírt jelentett be saját közösségi felületén Szabó Kitti. A "Barátok közt" egykori Bokros Lindája és párja négy éve alkotnak egy párt, két és fél éve pedig megszületett első közös gyermekük is, Félix. Ami azonban eddig hiányzott az életükből, az a "boldogító igen" kimondása, de úgy tűnik, hogy ezen az úton is megtették az első szükséges lépéseket. Martin, ugyanis, a horvátországi nyaralásuk alatt megkérte szerelme kezét, aki előtte kikért annak szüleitől is. A gyűrűt, amely fehéraranyból készült, a saját szüleihez rendelte, nehogy lebukjon idő előtt a tervével. Így maradt teljesen titokban a tervezett lánykérés, amely után Kitti mosolyogva, zokogva és remegve az idegességtől mondta ki a várva várt szót. Noha, már elindulásuk előtt érezte, hogy ezen a nyaraláson fog megtörténni a lánykérés, mégiscsak hatalmas boldogság volt, amikor vőlegénye letérdelt előtte. Az esküvőt jövő nyárra tervezi a fiatal pár. Mi pedig - addig is - nagyon sok boldogságot és örömöt kívánunk nekik az előkészületekhez... (A fotó internetes forrásból származik, az eredeti bejegyzés itt tekinthető meg.)

szabo_kitti.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: horvátország boldogság bejegyzés gondolatébresztő meglepetés repost lánykérés szabó kitti celebcunami bulvárriadó


A bejegyzés trackback címe:

https://majti.blog.hu/api/trackback/id/tr416624790

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása