HTML

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Friss topikok

2021.06.28. 19:21 építészke

Nagyon furcsa hesteget posztolt Rubint Réka...

Március végén még arról szóltak a bulvárhírek, hogy Rubint Réka édesanyja tragikus hirtelenséggel, családi körben elhunyt. A honi online és offline sajtótermékek, blogok (köztük mi is, persze) megfutották a kötelező köröket, majd a temetés után úgy tűnt, hogy minden visszatér a régi kerékvágásba. A karantén utáni enyhítésekkel Rékáék is ismét edzhettek, voltak Alakreform táborok (amelyek valódi célja már régen elkopott, elveszett a homályban), és közeledett az ismert fitnesz-feleség születésnapja is. Azt gondolná az ember, hogy ilyen előzmények után csendes, családi körben megtartott ceremónia lesz a nagy napon, de nem a Schobert családban. A közösségi médiától igencsak függő família tagjai nem tehették meg, hogy a jelentős (?) eseményről ne posztoljanak követőiknek - köztük maga az érintett is így tett. Réka szülinapos bejegyzésében csókot küld mindenkinek, majd "azeddigilegszebb" hesteg-et biggyeszti a kettős kereszt-láncolat végére. Nos, azt gondoljuk, hogy a fenti előzmények után ez nem lehet az eddigi legszebb születésnapja a háromgyermekes anyukának, vagy ha igen, akkor a korábbiakkal voltak igencsak nagy problémák. Úgy tűnik, hogy lassacskán nemcsak Norbinak, hanem Rékának is át kellene százszor gondolnia, hogy milyen tartalmakat oszt meg saját közösségi felületén. Mert ez így nem túlságosan kerek... (A fotó internetes forrásból származik.)

rubint_reka_1.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: születésnap boldogság bejegyzés rubint réka gondolatébresztő furcsaság schobert norbi repost celebcunami bulvárriadó


A bejegyzés trackback címe:

https://majti.blog.hu/api/trackback/id/tr2516608082

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása