HTML

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Friss topikok

2021.06.01. 09:05 építészke

Sikeres celebek, sikeres cégek...

A 24.hu internetes portál ebben az évben is összegyűjtötte néhány honi híresség nyilvános 2020-as cégadatait, melyek elemzése után megpróbálta kimutatni, hogy mennyire élt jól tavaly Magyarországon egy (ilyen vagy olyan okból) igencsak befutott híresség. Úgy tűnik, hogy a pandémia időszaka nem mindenkit viselt meg anyagilag, voltak, akik sikeresen ki tudtak mászni a nem várt "gazdasági gödörből". Jó példa erre Várkonyi Andrea, akinek Whitedog Media Kft-re keresztelt cége - néhány hónap alatt - 127 millió forintos nettó árbevételt és majdnem 53 millió forintos adózott eredményt produkált. Ennek következtében, a nyereségből Mészáros Lőrinc kedvese több, mint 35 millió forintos osztalékot vehetett fel. Nagy Feró cége nem teljesített olyan jól, mint a korábbi években, ezért a népszerű zenész nem vett fel osztalékot, a teljes befolyt összeg eredménytartalékba került. Az Elnöki ügy Kft. (mily' meglepő módon) Fluor Tomi vállalkozása. A Wellhello egyik tagja az eredménytartalékból vett fel 21 millió forintot tavaly májusban. Úgy látszik, ezt használta fel a koncertmentes időszakban a saját megélhetésére. Sebestyén Balázs Phova Kft. nevű vállalkozásának árbevétele szintén megcsappant a tavalyi évben, de az RTL Klub egyik vezető arcának még így is 153 millió forintos adózott eredménye keletkezett benne. Ezt teljes egészében osztalékként vette fel. Az előző példák alapján, úgy tűnik, hogy még mindig igaz Törőcsik Mari örökbecsű dala, miszerint, "az egyiknek sikerül, a másiknak nem"... (A fotó internetes forrásból származik.)

sebestyen_balazs_1.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: nagy feró bejegyzés gondolatébresztő vállalkozás osztalék repost sebestyén balázs várkonyi andrea celebcunami bulvárriadó


A bejegyzés trackback címe:

https://majti.blog.hu/api/trackback/id/tr1516580042

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása