HTML

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Friss topikok

2021.05.31. 09:14 építészke

Az egyiknek sikerült, a másiknak nem...

Tegnap este több, mint 100 millió forintot "kalapolt össze" a nézőktől az egyik honi kereskedelmi csatorna. A TV2 már hetekkel ezelőtt "erősen" reklámozta gyermeknapi jótékonysági műsorát, amelynek egyik szenzációja Várkonyi Andrea visszatérése volt a képernyőre. Ő és Stohl András a színpadon és környékén tették a dolgukat, míg Till Attila az Adományközpontból jelentkezett be időről-időre a "Mintaapák" főszereplőivel, akikkel élőben lehetett telefonon keresztül beszélgetni a felajánlások között. A figyelmes nézők észrevehették, hogy Tilla adásba kerülése esetén megjelent az "élő" felirat a képernyő sarkában, ugyanez a dalok és beszélgetések vonatkozásában eltűnt. Úgy is mondhatjuk, hogy neves sztárjaink nem áldozták fel a vasárnap estéjüket azért, hogy a nézők élőben élvezhessék a produkciókat, amelynek a szervezés nehézsége és a nem előre rögzített adás miatt bizonytalansági tényező lehetett az oka. Kamarás Ivánék azonban nem voltak ennyire "szerencsések", nekik a stúdióban kellett ülniük egész este. A Till Attila mögötti bankárasztalt, valamint a színes ventilátorokat nem igazán értettük, azt azonban igen, hogy a végső dal miért is a "Nicsak, ki vagyok" színpadán énekelték el a tehetséges fiatalok. Minden költségvetés véges, és ez nem volt másképp ebben az esetben sem... (A fotó internetes forrásból származik.)

neked_enekelek_logo_1.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: tv2 till attila bejegyzés gondolatébresztő stohl andrás repost várkonyi andrea celebcunami bulvárriadó neked énekelek


A bejegyzés trackback címe:

https://majti.blog.hu/api/trackback/id/tr1216577728

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása