HTML

Naptár

március 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Friss topikok

2021.05.09. 13:51 építészke

Folytatódik a múltidézés...

Folytatjuk a tegnap megkezdett múltidézésünket, amelyben mai ismert televíziós műsorvezetőink első képernyős megjelenéseire emlékszünk vissza.

Nádai Anikó is a "Való Világ" egyik korábbi szériájában tűnt fel, majd több hasonló produkciónak volt a háziasszonya. 2013-ban az "Éjjel-nappal Budapest"-ben szintén láthattuk, és ekkor ismerkedett meg gyermeke apjával is. Kisebb-nagyobb viharos magánéleti időszak után, úgy tűnik, megtalálta a nyugalmat és a boldogságot Weisz Fanni korábbi férje, Hajmási Péter oldalán. Istenes Bence pályája egyenes vonalban ívélt felfelé. Az RTL Klub előtt (2008-tól) két évig volt a Viva TV egyik arca, majd 2013-ban rábízták az első egész estés showműsor, az "X-Faktor" házigazdai szerepét Lilu oldalán. Azóta megannyi hasonló produkcióban feltűnt már nagy sikerrel. Sokan Sebestyén Balázs utódjának tartják. Lékai-Kiss Ramónát a "Barátok közt"-ből ismerhették meg a nézők, amelynek tizenhat évig volt az egyik karaktere. Miután otthagyta a napi sorozatot, műsorvezetői feladatokat kapott - először az RTL Klub, majd nem olyan régen a TV2 csatornájánál. Lékai Máté felesége, egy kisfiuk van. Papp Gergő a '90-es évek végétől háttérmunkákat végzett a kereskedelmi televízióknál, majd riporterként tűnt fel a "Napló"-ban. Pimasz úrként igazi egyéniséggé nőtte ki magát, olyannyira, hogy celebeknél alvós szériát is készített ezzel a karakterrel. Ennek operatőre a felesége volt, akivel nemrég jelentették be, hogy - sok év után - elválnak útjaik. Demcsák Zsuzsa először az MTV képernyőjén tűnt fel a "Tonik" című műsorban, amikor még csak tizennyolc éves volt. Láthattuk a "Fort Boyard"-ban Bárdy György oldalán, harcolt Ázsiában Kandász Andreával közösen, és vezetett nemrég celeb reality-t Gáspár Zsoltival.

Tegye fel a kezét, aki minden celebünkről kapásból megmondta, hogyan indult a karrierje. Ha sokaknak lent maradt a kezük, ne csüggedjenek, megéri időről-időre felfrissíteni emlékeinket ismert embereink elmúlt éveiről, évtizedeiről... (A fotó internetes forrásból származik.) 

istenes_bence.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: kiss ramóna bejegyzés gondolatébresztő demcsák zsuzsa repost papp gergő istenes bence nádai anikó celebcunami bulvárriadó


A bejegyzés trackback címe:

https://majti.blog.hu/api/trackback/id/tr5016557722

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása