HTML

Naptár

március 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Friss topikok

2021.05.06. 19:15 építészke

Börtönbe kerülhet Fekete Dávid...

A "Megasztár" negyedik szériájából ismert énekes feje felett az utóbbi időben igencsak összecsaptak a hullámok. Március elején még "csupán" egy megcsalási ügy miatt került Fekete Dávid a címlapokra és a bulvár vezető hírei közé, azóta azonban már sokkal súlyosabb bűncselekmények miatt tűnik fel időről időre a fotója, sztorija a különböző online és offline sajtóorgánumokban. Amit jelenleg tudni lehet: a fiatal édesapa több, mint százmillió forintos adósságot halmozott fel - elsősorban - autókereskedési tevékenységgel, amelyből megpróbált megdöbbentő módon megszabadulni. Csődközeli cégét - állítólag - egy haldoklóra íratta, de - úgy tűnik - ez sem mentette meg a törvény előtti felelősségre vonástól. A károsultak - természetesen - szeretnének mielőbb a pénzükhöz jutni, de erre nem sok esélyük van. Dávidot a napokban előállították a rendőrök, házkutatást tartottak nála, a bíróság pedig elrendelte előzetes letartóztatását. Minősített bűncselekmények esetében ez nem ritka, már csak az a kérdés, hogy egy sikeres(nek tűnő) családapa hogy jut el többszörös sikkasztásig és közokirat-hamisításig. Remélhetőleg, erre is fény derül majd előbb-utóbb... (A fotó internetes forrásból származik.)

fekete_david.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: kudarc bejegyzés gondolatébresztő felelősség letartóztatás bűncselekmény repost fekete dávid celebcunami bulvárriadó


A bejegyzés trackback címe:

https://majti.blog.hu/api/trackback/id/tr7216524602

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása