HTML

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Friss topikok

2021.01.04. 09:15 építészke

A középdöntő margójára...

Utolsó előtti adásához érkezett a "Nicsak, ki vagyok" című show a TV2-n. A középdöntőbe a legjobb öt versenyző jutott be, akiknek kilétét  - továbbra is - homály fedte. Egészen az első leleplezésig. De ne szaladjunk ennyire előre. A Discogömb nyitotta meg a dalok sorát, akit a Tigris követett. A reklám utáni második részt a Méhecske és a Varjú uralta, őket követte a Baba. Utóbbi - a két ismert emberekből álló csapatnak köszönhetően - azonnal továbbjutott az egy hét múlva esedékes döntőbe. Az első körben a Méhecskéről hullott le a lepel, aki nem volt más, mint Karsai Zita. A táncosnőt Király Viktor nevezte meg egy vele kapcsolatos emlékre alapozva. A második kör végén a Discogömb fedte fel magát. Az Ábel Anita és Cyla vezette csapatok meg voltak győződve arról, hogy Baronits Gábor ül a furcsa jelmezben, de mindannyian tévedtek. Kempf Zozo állt fel, ugyanis, diadalittasan és vidáman a füst elmúltával. Az "Exatlon Hungary" második szériájának egyik oszlopos bajnoka Mádai Vivien kisfiának a kedvence, ezért nagyon szomorú volt az népszerű műsorvezető, hogy nem ismerte fel a BMX versenyzőt. A jövő heti döntőbe - ennek megfelelően, tehát - a Baba, a Tigris és a Varjú jutottak be, amelyet egy hét múlva követhetnek majd nyomon a nézők a TV2 képernyőjén. Azt ezúttal sem írjuk, hogy izgatottan, de várjuk... (A fotó internetes forrásból származik.)

nicsak_ki_vagyok_1.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: tv2 bejegyzés gondolatébresztő középdöntő repost széria celebcunami nicsak ki vagyok bulvárriadó a rejtélyek színpada


A bejegyzés trackback címe:

https://majti.blog.hu/api/trackback/id/tr2316370554

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása