HTML

Naptár

március 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Friss topikok

2020.12.21. 09:03 építészke

Ez nem egy rossz tipp...

A bejegyzés címe számtalanszor elhangzott a tegnap esti műsorban is, amely az utolsó körös előválogató volt a középdöntő előtt. Kajdi Csaba jól ki is figurázta a lassan legendássá váló mondat okán Till Attilát, aki ezért ettől nem jött zavarba. A két sztárcsapat már-már vérre menő csatákban döntötte el, hogy ki mondta előbb a jónak gondolt celeb nevét, aki a jelmez alatt rejtőzködött. Bódi Margón konkrétan majdnem összeveszett Csonka András és Pápai Joci, végül megegyeztek a döntetlenben. Előtte a Molylepkét leplezték le, aki a várandós (?) Radics Gigi volt. (Ebből is jól látszik, hogy a TV2 eme produkciója "csúsztatott" élőben került képernyőre - igaz, a csúszás jelen esetben hónapokban mérhető.) A harmadik párbaj után pedig a Pók vette le az álarcát, aki valóban Hevesi Kriszta volt, ahogy azt - valahonnan - Király Viktor megérezte. Az Ábel Anita vezette csapat azonban mégsem őt mondta a végső tippelésnél, így pont nélkül maradtak ebben a körben. Az adás végén a Baba ment tovább a középdöntőbe, amely ezúttal nem egy, hanem két hét múlva következik majd szintén vasárnap este a TV2-n... (A fotó internetes forrásból származik.)

nicsak_ki_vagyok_1.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: tv2 bejegyzés show gondolatébresztő leleplezés repost celebcunami nicsak ki vagyok bulvárriadó a rejtélyek színpada


A bejegyzés trackback címe:

https://majti.blog.hu/api/trackback/id/tr6416355300

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása