HTML

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Friss topikok

2020.11.30. 13:57 építészke

Megfontoltan közeledett egymás felé Balsai Móni és párja...

A címbéli tény is kiderült Friderikusz Sándor új műsorából. Az "életünk története" tegnap esti adása kissé rendhagyó volt az előzőekhez képest. Az ismert színésznő és rendező férje ültek le a népszerű műsorvezetővel szemben a fotelekbe, és egy kicsit meséltek közös múltjukról, jelenükről, valamint várható jövőjükről. Természetesen, megható perceknek is bőven lehettünk szem- és fültanúi - különösen akkor, amikor a nemrégiben sikeresen lezajlott örökbefogadásukról kérdezte őket Fridi. Aztán elfordultak a fotelek, és mindketten húsz, majd negyven évvel idősebb önmagukkal és a másikkal találták szembe magukat. Kiderült közben, hogy sem Balsai Mónit, sem Ujj Mészáros Károlyt nem igazán foglalkoztatja az öregedés, szeretnék méltó módon és jó erőben leélni egymás mellett az előttük álló évtizedeket. A beszélgetés alapján, erre minden esélyük megvan. Aki további részletekre kíváncsi a legutóbbi adásból, nézze vissza ezt a majdnem egy órát az RTL Klub online felületén. Folytatása pedig egy hét múlva következik... (A fotó internetes forrásból származik.)

eletunk_tortenete_logo.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: rtl klub bejegyzés gondolatébresztő öregedés repost ujj mészáros károly balsai móni celebcunami bulvárriadó életünk története


A bejegyzés trackback címe:

https://majti.blog.hu/api/trackback/id/tr4516310636

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása