HTML

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Friss topikok

2020.11.30. 09:10 építészke

A legfiatalabb versenyző távozott a műsorból...

Egyre élesedik a csata az ismeretlen hírességek között, akik ádáz küzdelmeket vívnak az "Álarcos énekes" minden egyes adásában. Nem volt ez másképp tegnap este sem, amikor a Zebra, a Banán, a Röfi és a Baba mérte össze erejét dalok formájában. A show végén utóbbinak kellett levennie az álarcát. A produkció Istenes Bence meglepő, ám teljesen átlagos bevonulásával kezdődött, és ezúttal Gáspár Laci sem öltözött be szuperhősnek. Utolsó alkalom volt ebben a szériában, hogy vendégnyomozót kapott az összeszokott négyes. A múlt héten búcsúzó Egér megformálóját, Feke Pált ültették a szerkesztők Sebestyén Balázsék mellé, akinek hosszú körmondatokban megfogalmazott véleménye volt az előadásokról, valamint a még versenyben lévő társairól. Ezeket - természetesen - ki is fejtette, így a műsor nagy részében bérelt helye volt a képernyőn. Összegezve a látottakat, Manuel volt a Baba jelmeze alatt, aki nem kis teljesítményt nyújtott azzal, hogy eljutott az elődöntőig. Jövő héten a sorozat utolsó adása következik majd, amelyben minden szereplőről lehull a lepel, és kiderül, hogy kit rejtenek a jelmezek. Biztos izgalmas lesz, kár lenne kihagyni... (A fotó internetes forrásból származik.)

alarcos_enekes_logo_1.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: rtl klub bejegyzés gondolatébresztő kiesés repost manuel celebcunami álarcos énekes bulvárriadó the masked singer


A bejegyzés trackback címe:

https://majti.blog.hu/api/trackback/id/tr816315654

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása