HTML

Naptár

március 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Friss topikok

2020.11.23. 14:40 építészke

Együtt fog megöregedni Peller Anna és Peller Mariann...

Ha hinni lehet a sminkmesterek keze munkájának, akkor ez a folyamat - ráadásul - szépen is fog végbemenni. Mindez onnan tudható, hogy a népszerű testvérpár tagjai voltak tegnap este Friderikusz Sándor vendégei az "Életünk története" című műsorban. Az ismert showman - szokásához híven - alaposan kifaggatta az átalakulások között a vendégeit, akik minden egyes mérföldkőnél sírva néztek a másikra. Fridi - szokásához híven - nagy adag papír zsebkendő köteggel készült ezekre a helyzetekre, amelyekből bőven fogyott a felvétel alatt. A produkció végén Anna és Mariann szülei is láthatták lányaikat abban az "állapotukban", amikor mindketten - körülbelül - 80 évesek lesznek majd. De előtte kiderült, hogy igencsak duci gyerekek voltak, a testsúlyuk megtartása központi szerepet játszott, játszik az életükben mind a mai napig, és nem szeretnének a másik nélkül egyetlen percig sem élni. Mindent megosztanak, megbeszélnek egymással, Anna jobban "éhezi" a rajongók szeretetét, Mariann ellenben sokkal jobban ért a pénzügyekhez. A gyereknevelésben nem értenek egyet, de abban igen, hogy egymás kezét fogva képzelik az előttük álló évtizedeket. Aki még ennél is több információra kíváncsi, nézze vissza az adást a RTL Klub online felületén, ahol egy hét múlva folytatása következik a szériának... (A fotó internetes forrásból származik.)

peller_anna_es_peller_mariann.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: rtl klub bejegyzés gondolatébresztő öregedés repost peller mariann peller anna celebcunami bulvárriadó életünk története


A bejegyzés trackback címe:

https://majti.blog.hu/api/trackback/id/tr3516299606

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása