HTML

Naptár

március 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Friss topikok

2020.11.16. 08:41 építészke

Szembenézett félelmével Sebestyén Balázs...

Tette mindezt az "Álarcos énekes" legutóbbi adásában az ismert műsorvezető. De ne szaladjunk ennyire előre. A tegnap esti show Istenes Bence akrobatikus mutatványával indult, majd ezt követte a kibővült nyomozói csapat bemutatása. Az összeszokott négyeshez ezúttal Liptai Claudia csatlakozott, akinek azért kellett magát Röfiként lelepleznie, mert néhány héttel ezelőtt koronavírusos lett. Ami várható volt, bebizonyosodott: jó döntést hoztak a szerkesztők azzal, hogy az ismert színésznőt szerepeltették az adásban. A párbajok a szokásos mederben folytak, a Zebra hozta a kötelező energiákat, a Röfi veszélyzónába került, de - végül is - az Elefántról került le a maszk a műsor végén. Az elmúlt időszakban egyre inkább körvonalazódott, hogy kit is rejthet az álarc. Valóban Bach Szilvia viselte a nem könnyű terhet, akinek volt Balázshoz néhány keresetlen szava. (Korábban a Rádió 1 népszerű hangjának volt a humoristához egy-két vitriolos megjegyzése.) A végén azonban minden jóra fordult, hiszen egy öleléssel zárult a második széria tizenegyedik adása. Folytatása jövő héten következik egy nagyágyúval a kiegészült nyomozói csapatban, amelybe Kabát Peti érkezése várható... (A fotó internetes forrásból származik,)

alarcos_enekes_logo_1.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: rtl klub bejegyzés gondolatébresztő kiesés repost bach szilvia celebcunami álarcos énekes bulvárriadó the masked singer


A bejegyzés trackback címe:

https://majti.blog.hu/api/trackback/id/tr116288930

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása