HTML

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Friss topikok

2020.11.02. 09:18 építészke

Tenyának kellett búcsúznia a további küzdelmektől...

Amire a tavaszi első évadban sokan gondoltak, az most bekövetkezett. Pintér Tibor elvállalta az "Álarcos énekes" egyik karakterének megformálását, amely tegnap este ért véget számára. A Maki nagy menetelésének a nyomozók vetettek véget, akik az Elefánttal szemben a majomról rántották le a leplet - egészen pontosan az maszkot. Miközben Tenya egykori dzsungelbeli szerelme éppen learatta a jól megérdemelt babérokat a konkurens csatornánál, neki véget értek a küzdelmek. A pontot - meglepő módon - Gáspár Laci mentette meg a zsűrinek, aki az utolsó pillanatban mondta be a népszerű lovas színész nevét. A leleplezés utáni percekben Tibor elmondta, hogy nagyon vissza kellett fognia magát annak érdekében, hogy ne lehessen túlságosan könnyen felismerhető, és ez kilenc adásig sikerült is neki (persze, nem mindegyikben szerepelt, ezt tudjuk). Így már kőkemény két ponttal büszkélkedhetnek Sebestyén Balázsék, akik közül egyedül ő volt az egyetlen, aki nem adózott semmilyen  módon Halloween tiszteletére. Még Istenes Bence is magára öltötte a Zebra ruháját, maszkját, és így vonult be a stúdióba. A szórakoztatás Paganinijének, azt kell, hogy mondjuk, még ez is jól állt. Folytatása egy hét múlva következik... (A fotó internetes forrásból származik.)

alarcos_enekes_logo_1.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: rtl klub bejegyzés gondolatébresztő kiesés repost pintér tibor celebcunami álarcos énekes bulvárriadó the masked singer


A bejegyzés trackback címe:

https://majti.blog.hu/api/trackback/id/tr8516270064

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása