HTML

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Friss topikok

2020.10.26. 09:13 építészke

Mariann az új Marika...

Nagyon biztosak voltak abban az "Álarcos énekes" nyomozói, hogy a Béka nem lehet más, csakis Oszvald Marika. Nos, tévedniük kellett, hiszen a maszk Falusi Mariannt rejtette. Akik látták a tegnap esti adást, tudhatják, hogy a népszerű színésznő és a népszerű énekesnő között vacilláltak Sebestyén Balázsék, majd a kiválasztás után előbbi mellett tették le - egyöntetűen - a voksaikat. Pedig az ismert reggeli rádiós műsorvezetőnek korábban már szilárd meggyőződése volt, hogy az egykori Pa-Dö-Dö egyik felét rejti a jelmez. A meglepő leleplezésen túl más is történt - természetesen - a műsorban. Például, az, hogy Istenes Bence ezúttal elég vállalható szettben szántotta fel a színpadot, és a Röfi sem adta alább a kacérkodását vele, valamint a többiekkel. Gáspár Laci ismét beöltözött, de ennek okát senki ne kérdezze. A Kaktusz - továbbra is - cuki, de hogy ki lehet a maszk alatt, arról megoszlanak a vélemények. Akit érdekelnek az eddigi tippek, nyissa meg a mobiltelefonos applikációt, aki pedig értelmesebb körülmények között töltené a napjait, várjon vasárnap estig, hiszen akkor egy újabb celebünkről hullik majd le a lepel. Azt ezúttal sem írjuk, hogy izgatottan, de mindenképpen várjuk... (A fotó internetes forrásból származik.)

alarcos_enekes_logo_1.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: rtl klub bejegyzés gondolatébresztő kiesés falusi mariann repost celebcunami álarcos énekes bulvárriadó the masked singer


A bejegyzés trackback címe:

https://majti.blog.hu/api/trackback/id/tr7216257748

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása