HTML

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Friss topikok

2020.10.19. 13:53 építészke

Leleplezte a TV2 a leleplezőket....

Pontosabban, csak egy részüket. Szombat este kiderült, ugyanis, hogy a hamarosan ismét startoló "Nicsak, ki vagyok" című produkcióban kik lesznek a csapatkapitányok. Vasárnap este pedig az egyik csapattag személyéről is lerántotta a leplet a TV2. De haladjunk szép sorban! Tavasszal is egymásra szervezte ugyanazt a típusú műsort a két kereskedelmi televízió, és most is valami hasonlóra készülnek - ezúttal, egy kis időbeli eltolással. Nemsokára kezdetét veszi, ugyanis, a TV2-n a "Nicsak, ki vagyok" második évada, amelyben a két csapatot Ábel Anita és Kajdi Csaba vezetik majd. Egyikőjük sem ismeretlen azok között, akik az első szériát is figyelemmel kísérték, hiszen már akkor is mindketten részt vettek a celebek leleplezéseiben, igaz, akkor nem voltak ellenfelei egymásnak. Tegnap este Pápai Joci kilétére is fény derült a "Sztárban sztár" közben, aki az "Cyla-team"-et hivatott erősíteni. Hogy ez mennyire fog az ismert énekesnek sikerülni, még a jövő zenéje. Ahogy az is, hogy ki lesz a többi játszótársa a népszerű és sokat foglalkoztatott színésznőnek, valamint a kissé extravagáns influenszernek. De hamarosan minden ki fog derülni... (A fotó internetes forrásból származik.)

nicsak_ki_vagyok_1.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: tv2 ábel anita bejegyzés gondolatébresztő repost pápai joci kajdi csaba celebcunami nicsak ki vagyok bulvárriadó


A bejegyzés trackback címe:

https://majti.blog.hu/api/trackback/id/tr9516260286

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása