HTML

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Friss topikok

2020.10.19. 09:28 építészke

Kozsó jött, látott, de nem győzött...

Nagyjából, így lehetne összefoglalni a tegnap estét, de azért ennél - természetesen - sokkal több történt az RTL Klub show-jában. Az "Álarcos énekes"-ben ezúttal a Bika került leleplezésre, aki nem volt más, mint a '90-es évek ismert fiú zenekarainak magyar atyja, azaz Kozsó. A népszerű énekes - emlékeink szerint - egy ideje már nem volt reflektorfényben, betegségéről, majd a médiából történő eltűnéséről lehetett olvasni, hallani. A nagy "come back"-et számára ez a produkció jelentette, amelyben olyan jól sikerült titkolnia kilétét a nyomozók előtt, hogy fogalmuk sem volt, kit rejt a Bika jelmez. Még a tegnap este Dzsinnként "tündöklő" Gáspár Lacinak sem hagyta el a száját Kozsó neve. Mindenkinek óriási meglepetés volt, tehát, hogy az egykori szomorú szamurájról került le a sokkilós "fejdísz". Várhatóan, azonban, nem ez volt az utolsó nagy rejtély a show idei második évadában, valószínűleg, lesz még olyan adás, amelyben leesik az állunk. Azt nem írjuk, hogy izgatottan, de mindenképpen várjuk... (A fotó internetes forrásból származik.)

alarcos_enekes_logo_1.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: rtl klub bejegyzés gondolatébresztő kiesés kozsó repost celebcunami álarcos énekes bulvárriadó the masked singer


A bejegyzés trackback címe:

https://majti.blog.hu/api/trackback/id/tr7716259572

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása