HTML

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Friss topikok

2020.09.29. 14:28 építészke

Köszönetet mond Tóth Vera...

Ezúttal nem Pauli Zolinak köszöni meg az ismert énekesnő az elmúlt időszak sikereit, együtt töltött perceit, hanem annak a "nőnek" (ő nevezi így bejegyzésében a személyi edzőjét), akinek nem tud eléggé hálás lenni. Ő szerettette meg vele a sportot, miközben - fiatal kora ellenére - nagyon sok bölcs dologra megtanította. Mostanában eléggé kemény edzéseket tart (nemcsak) neki, de Vera pontosan tudja, hogy ennek is célja van. Hogya Regina (merthogy róla van szó) nélkül nem indult volna el futóversenyen, nem bírná szuflával a biciklizést és a koncertezést. A köszönetnyilvánítás pedig, természetesen, nem öncélú, ahogy általában semmi sem az Tóth Vera életében. Nemrég volt, ugyanis, az edzők világnapja, ez adta a népszerű énekesnő posztjának apropóját... (A fotó forrása Tóth Vera Instagram oldala, ez szolgált a bejegyzés alapjául.)

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

A múlt hét végén volt az edzők világnapja, de én ezt nem felejtettem ám el!:-) Van ez a nő, @regina.hogyatrainer ,akinek annyit köszönhetek, hogyha volna egy királyságom, sem lenne elég cserébe. Volt egy gyomor bypass műtétem, de be kellett lássam, önmagában nem elég, nem lehet csak erre támaszkodni egy olyan extrán hízékony embernek, mint én. Regi megszerettette velem a sportot, megtanított rengeteg bölcs dologra, ami nem tudom, honnan jön belőle, hisz még nagyon fiatal. Megjárta a ranglétrát, felküzdötte magát a legjobbak közé, mindezt olyan szerénységgel és kellő, bájos naivitással tette, hogy öröm róla mesélni. Nem is tudom, mi lenne velem nélküle... Ezt úgy mondom, hogy finoman fogalmazva, mostanában eléggé “elemében” van, hisz kőkemény, gyilok edzéseket tart nekem. (Anénikéjét�) De minden perc arany, amit az ő edzéstervével töltök el. Nélküle nem lenne ma a mozgás életem fontos eleme, nem bicajoznék a hegyen, nem bírnám szuflával a koncertezést, nem futnék hosszú kilométereket, nem lennék sportszer arc, sportkampány résztvevője, lehet újra pánikos hypochonder lennék, mint réges régen� és nem mertem volna elmenni egyetlen futóversenyre sem az unszolása nélkül, de azért még egy emberről hadd essen szó: @branyi.erika a @powerplatehungary edzője a műtétem után, közvetlen vezetett bele a mozgás világába, talán tényleg nem lenne ehhez az egészhez semmi közöm, ha nem rugdosta volna a fenekemet és hitt volna bennem. Neki is rengeteget köszönhetek❤️ Szóval nagyon hálás vagyok azzal a duci lánnyal együtt, aki az utolsó fotón mosolyog rátok:-) #hála #köszönöm #termekelhelyezes #nemszponzoralttartalom @oxygen_naphegy @powerplatezuglo

Tóth Vera (@tothveraofficial) által megosztott bejegyzés,

Szólj hozzá!

Címkék: sport edzés bejegyzés gondolatébresztő tóth vera világnap repost celebcunami bulvárriadó hogya regina


A bejegyzés trackback címe:

https://majti.blog.hu/api/trackback/id/tr1216224482

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása