HTML

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Friss topikok

2020.09.21. 09:11 építészke

Folytatódnak a meglepetések...

Ha azt írtuk egy héttel ezelőtt, hogy Béres Alexandra leleplezése valódi meglepetése volt az "Álarcos énekes" második évadjának, akkor ez a tegnap estére fokozottan igaz. Miközben pörögtek a karakterek, a dalok és a felütős-leütős-beszólós-kiszólós mondatok, egyre inkább haladtunk a végkifejlet és a nyomozói döntés felé. A felvétel idején éppen koronavírussal küzdő, s ezáltal az otthoni karantén biztonságát élvező Gáspár Laci helyére Nagy Ervin ült be, aki nagyon jót tett a műsornak. (Bízunk benne, hogy jövő héten hasonlóan sikeres lesz majd Puskás Peti is.) A tavalyi robot igencsak felkészült volt a honi celebek életéből, mindennapjaiból. Őt remekül megidézte a Tigris, aki még Csobot Adéllal is flörtölt egy kicsit. Mindez - utólag - nagyon furcsán hat annak fényében, hogy a vadállati külső nem mást, mint Eszenyi Enikőt takarta. A Vígszínház egykori igazgatója valódi meglepetése volt a show-nak, amelyet a következő hetekben elég nehéz lesz felülmúlni. De próbálkozni azért lehet... (A fotó internetes forrásból származik.)

alarcos_enekes_logo_1.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: eszenyi enikő bejegyzés show gondolatébresztő nagy ervin meglepetés repost celebcunami álarcos énekes bulvárriadó


A bejegyzés trackback címe:

https://majti.blog.hu/api/trackback/id/tr5716209072

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása