HTML

Naptár

március 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Friss topikok

2020.06.03. 18:43 építészke

Gyermeket vár a népszerű énekesnő...

Ikrei után ismét fiúval bővül Kollányi Zsuzsi családja. Az ismert énekesnő nemrég jelentette be saját közösségi felületén, hogy már hat hónapja hordja a szíve alatt Bogdánt, Bálint és Bence kisöccsét. Ahogy Zsuzsi a posztjában megfogalmazza, tudja, hogy nem illik ennyi időt várni egy babavárás bejelentésével, de az első három hónap titkolózás utáni vírus okozta járványhelyzetben (amikor munkahelyek zártak be, dolgozók találták egyik napról a másikra magukat az utcán) nem szerette volna ezzel kivívni a média, a követői és mások figyelmét. Most már azonban annyira normalizálódott a helyzet, hogy úgy gondolta, "belecsap" a nagy bejelentésbe. Szerintünk, jól tette, miközben jó egészséget, sok örömöt és boldogságot kívánunk nekik. Az általa kért szeretetet, energiát pedig küldjük, ahogy tudjuk... (A fotó forrása Kollányi Zsuzsi Instagram oldala, ez szolgált a bejegyzés alapjául.)

 kollanyi_zsuzsi_ismet_babat_var.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: média fotó poszt közösség bejelentés család vírus gondolat egészség öröm boldogság bejegyzés figyelem szeretet energia titok oldal babavárás énekesnő felület helyzet járvány forrás népszerű követő küldés ismert megfogalmazás instagram kívánalom kollányi zsuzsi


A bejegyzés trackback címe:

https://majti.blog.hu/api/trackback/id/tr9415738128

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása