HTML

Naptár

március 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Friss topikok

2020.05.31. 14:16 építészke

Folytatódnak a felújítások...

Már jelentkezni lehet az "Újratervezés" című műsor második évadára. Ezzel biztossá vált, hogy folytatódik a lakásfelújítások sorozata, amelyben egy profi csapat változtatja át olyan családok otthonait, akik nem engedhetik meg maguknak, hogy önerőből valósítsák meg álmaikat. Az ő történeteiket követhetik hamarosan ismét nyomon a nézők a bemutatásoktól a lakások átadásáig. Számos izgalmas és érzelmes pillanatnak lehetünk majd szemtanúi Ördög Nóra és Stohl András segítségével. Valószínűleg, nemcsak az ismert műsorvezetők tanultak sokat az első szériából, amelynek hasznát veszik a mindennapokban, hanem a képernyő előtt ülő nézők is. Jó hír, hogy az online  tanfolyam ősszel folytatható... (A fotó forrása az "Újratervezés" hivatalos Instagram oldala, ez szolgált a bejegyzés alapjául.)

ujratervezes_masodik_evada_indul_a_tv2-n.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: fotó sorozat család segítség történet folytatás műsorvezető tanfolyam hír érzelem tanulás szemtanú online álom műsor bejegyzés hivatalos oldal csapat felújítás pillanat otthon jelentkezés bemutatás átadás forrás profizmus izgalom stohl andrás követés képernyő ördög nóra néző széria megvalósítás évad újratervezés ismert instagram


A bejegyzés trackback címe:

https://majti.blog.hu/api/trackback/id/tr615742654

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása