HTML

Naptár

március 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Friss topikok

2020.05.29. 09:04 építészke

Szulák Andrea felállt a műsorvezetői székből...

Tegnap írtunk róla, hogy Hajdú Péter az Ozone Tv és a Life Tv vezérigazgatója lett. Ezzel összefüggésben, az egyik heti bulvár magazinnak adott interjújában kilátásba helyezte, hogy az elvárt  nézettséget nem hozó saját gyártású produkciókat megszünteti, mert néhány éven belül vezető televíziós csatornaként képzeli el a Life Tv-t. Ennek a "tisztogatásnak" esnek áldozatul Szulák Andrea és Várkonyi Andrea műsorai is, így - úgy tűnik - egyik hölgy sem látható majd háziasszonyi szerepkörben Mr. Frizbi vezetői regnálása alatt. Szulák Andrea a hírre saját közösségi felületén reagált tegnap egy poszttal, amelyben megfogalmazza, hogy Hajdú Péter személye és megnyilvánulásai is megerősítették benne azt, hogy nem hosszabbít szerződést a Life Tv-vel. Korábbi munkatársainak minden jót és sok sikert kívánt. Várkonyi Andrea a tőle megszokott higgadtsággal reagált a számára szomorú híre, és mint elmondta, jelenleg is folynak a tárgyalások közte és a televízió között az esetleges folytatás lehetséges megvalósításáról... (A fotó forrása Szulák Andrea Instagram oldala, ez szolgált a bejegyzés alapjául.)

szulak_andrea_tavozik_a_life_tv-tol.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: fotó közösség interjú nézettség bulvár folytatás műsorvezető siker magazin hír hajdú péter szerződés műsor bejegyzés gyártás televízió oldal reakció csatorna tárgyalás lehetőség bontás felület szulák andrea megszüntetés háziasszony forrás vezető produkció munkatárs megvalósítás várkonyi andrea vezérigazgató instagram ozone tv mr frizbi life tv


A bejegyzés trackback címe:

https://majti.blog.hu/api/trackback/id/tr5315728498

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása