HTML

Naptár

március 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Friss topikok

2020.05.28. 09:21 építészke

Visszaéltek Jakupcsek Gabi nevével...

Az ismert műsorvezető szomorú információkat osztott meg tegnap este saját közösségi felületén. Ahogy a posztjában megfogalmazza, többen is felhívták a figyelmét arra a hirdetésre, amelyben visszaéltek a nevével és a fotójával. A kamu oldal - Gabi szerint - egy gyakorlott internet felhasználó azonnal kiszúrja, de nem mindenki annyira rafinált, hogy erre (is) figyeljen. Mivel sokan szeretik őt, természetes, hogy az általa "reklámozott" terméket - sok esetben - megrendelik feleslegesen, pláne, ha csupa-csupa remek ígéretet sorakoztatnak fel mellette. Nos, ebben az esetben a csodahatás elmarad, a "Nicsak, ki vagyok"-ban is éneklő műsorvezető pedig jogi lépéseket fontolgat a jövőben a hasonló hirdetések, reklámok okán. Ezzel mi is egyetértünk, és bízunk benne, hogy nem voltak mégsem olyan sokan, akik "bedőltek" az álhirdetésnek... (A fotó forrása Jakupcsek Gabriella Instagram oldala, ez szolgált a bejegyzés alapjául.)

jakupcsek_gabriella_nevevel_is_visszaeltek.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: kamu fotó poszt közösség hirdetés reklám internet jog műsorvezető jakupcsek gabriella bejegyzés információ ének figyelem szeretet megrendelés termék oldal bizalom felhasználó szomorúság felület visszaélés ígéret forrás ismert megfogalmazás egyetért instagram nicsak ki vagyok


A bejegyzés trackback címe:

https://majti.blog.hu/api/trackback/id/tr1215727160

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása