HTML

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Friss topikok

2020.05.19. 09:07 építészke

Nosztalgiázott egy kicsit Molnár Andi...

A népszerű táncos egy hat évvel ezelőtti képet osztott meg nemrég Insta-sztorijában. A fotón éppen Bárdos András partnereként keringőzik Kiss Márk ruhájában. A fotó a "Szombat esti láz" című sorozat 5. évadának egyik pillanatát örökíti meg,  amelyre nemcsak Andinak, hanem nekünk is jó egy kicsit visszaemlékezni. Jó látni, hogy az azóta elsősorban könyvkiadással foglalkozó ismert (és elismert) műsorvezető abban az időben még kamerák elé állt egy nagy nézettségű hétvégi show-ban. Azt a szériát, egyébként, az akkor még RTL Klub-os Ördög Nóra vezette, a győztes pár pedig Rezes Judit (amatőr táncos) és Lehoczky György (profi táncos) lett. Azt nem tudjuk, hogy a tervei között szerepel-e a kereskedelmi televíziónak felélesztenie ezt a licenszet, de azt gondoljuk, hogy - ebben az esetben - ismét (relatíve, a mai online viszonyokhoz képest is) nagy nézettsége lehetne. Ha táncolni nem fognak idén celebjeink, akkor - valószínűleg - az fog kiderülni ősszel, hogy kik vannak a maszkok mögött... (A fotó forrása Molnár Andrea Instagram sztorija, ez szolgált a bejegyzés alapjául.) 

molnar_andi_visszaemlekezett_a_szombat_esti_lazra.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: fotó celeb nézettség műsorvezető gondolat online ruha tánc kamera bejegyzés győzelem sztori nosztalgia show kereskedelem televízió szombat esti láz pár pillanat partner könyvkiadó maszk viszony megosztás forrás bárdos andrás licensz foglalkozás visszaemlékezés táncos ördög nóra népszerű insta keringő széria évad rezes judit ismert instagram molnár andrea


A bejegyzés trackback címe:

https://majti.blog.hu/api/trackback/id/tr7115711390

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása