HTML

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Friss topikok

2020.05.19. 15:20 építészke

Műsorvezető lesz Balázs Andi...

Izgalmas bejelentést tett a népszerű színésznő saját közösségi felületén. Ahogy azt nemrég megjelent posztjában megfogalmazza, az a megtiszteltetés érte, hogy júniustól a Rádió Bézs csapatához csatlakozhat. Saját maga által szerkesztett és vezetett műsora lesz az éterben, amely a "Pasik" címet viseli majd. Köszöni Fodor Jánosnak a megelőlegezett bizalmat, amelyet - azt gondoljuk - biztosan meg fog hálálni. A Rádió Bézs, egyébként, pillanatok alatt elérhető bárki számára, hiszen saját telefonos applikációval rendelkezik, amely ingyenesen letölthető. Ígérete szerint, Andi az új munkájának részleteivel hamarosan jelentkezik, izgatottan várjuk... (A fotó forrása Balázs Andi Instagram oldala, ez szolgált a bejegyzés alapjául.)

balazs_andi_musorvezeto_lesz_a_radio_bezs-ben.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: telefon fotó poszt közösség munka ingyen bejelentés letöltés műsorvezető gondolat műsor bejegyzés szerkesztés színésznő köszönet oldal csapat vezetés pasik bizalom részlet jelentkezés felület csatlakozás ígéret forrás hála izgalom népszerű éter megtiszteltetés applikáció megfogalmazás fodor jános instagram rádió bézs balázs andi


A bejegyzés trackback címe:

https://majti.blog.hu/api/trackback/id/tr5315711108

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása