HTML

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Friss topikok

2020.05.19. 19:24 építészke

A szépség szubjektív...

Ezt a megállapítást Dér Heni írta legutóbb megosztott fotója mellé. Az ismert énekesnőt párja fotózta le nemrég, valamelyik nap pedig átküldte számára ezt a képet, hogy mennyire tetszik neki rajta. Heni posztjából kiderül, hogy neki teljesen más képek tetszenek saját magáról, mint Bakos Gergelynek róla. Természetesen, ezzel mindenki így van, és az sem baj, hogy szépség tekintetében mások az elvárásaink, ízlésvilágunk. Valószínűleg, az a legfontosabb, hogy a férjünknek, feleségünknek tetszünk a fotóinkon, mert ez is alapja egy jól működő párkapcsolatnak. A közösségi médiában megosztott fotók és tartalmak alapján, Heninek és párjának ezzel nincs problémája, és megnyugtatjuk a népszerű énekesnőt: a rajongóknak ez a kép is, valószínűleg, az egyik legjobban sikerültként vésődik majd be az emlékezetébe... (A fotó forrása Dér Heni Instagram oldala, ez szolgált a bejegyzés alapjául.) 

der_heni_nem_minden_foton_tetszik_sajat_maganak.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: média fotó poszt tartalom közösség siker elvárás szépség bejegyzés párkapcsolat tetszik probléma oldal pár férj feleség énekesnő nyugalom emlékezés rajongó megosztás ízlés forrás népszerű bakos gergely dér heni küldés fontosság megállapítás ismert szubjektivitás instagram


A bejegyzés trackback címe:

https://majti.blog.hu/api/trackback/id/tr815711074

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása