HTML

Naptár

március 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Friss topikok

2020.05.13. 09:18 építészke

Új dallal jelentkezett Geszti Péter...

Az ismert énekes ezúttal nem zenekarral, hanem önállóan "állt" közönsége elé a virtuális világban, hogy megossza velük legújabb szerzeményét. Egészen pontosan, segítségül hívta egyik zenésztársát, akivel közösen jegyzik a nótát. A szövegben és a képi világban is újdonságot hozott - a tőle megszokottakhoz képest - az egykori műsorvezető. A Facebook-on már napokkal korábban megváltoztatta a profilképét, és elindított egy visszaszámlálást is, amely tegnap este ért véget a klip bemutatásával. A premierre az RTL Klub-on került sor, azóta pedig már a Youtube-on is lehet látni az animációs videót, amelyhez - szokás szerint - remek szöveg társul. A Kálmán Tamással közös dal kissé apokaliptikus lett, de az alapvető mondandója - a szeretet mindent legyőz - kristálytisztán érthető. Aki néhány perc erejéig szeretne kissé elvonatkoztatni a koronavírus járvány okozta hírdömpingtől, és szereti a happy end-del végződő történeteket, mindenképpen szánjon néhány percet arra, hogy megnézi a klipet... (A fotó forrása Geszti Péter Instagram oldala, ez szolgált a bejegyzés alapjául.)

geszti_peter_uj_dallal_jelentkezett.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: fotó premier rtl klub dal youtube videó közönség történet zenész műsorvezető énekes hír facebook geszti péter újdonság animáció szöveg bejegyzés szeretet klip oldal zenekar virtuális bemutatás változtatás járvány megosztás forrás happy end mondanivaló szerzemény kálmán tamás ismert instagram koronavírus


A bejegyzés trackback címe:

https://majti.blog.hu/api/trackback/id/tr2115698454

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása