HTML

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Friss topikok

2020.05.09. 08:51 építészke

Egyre többen követik Kiszel Tündét...

Az ismert médiaszemélyiségről - általában - mindenkinek megvan a véleménye. Vannak, akik kevésbé szeretik, és vannak, akik rajonganak érte. Utóbbi tábort erősíti az a tény, hogy Kiszel Tünde nemrég átlépte a 15 000 fős követői bázist az Instagram-on. Sokak számára a saját készítésű naptárairól visszamosolygó egykori műsorvezető marad csupán, akit azért a botrányok sem kerültek el az évek folyamán. Sokáig tartotta magát a kérdés, hogy ki lehet Donatella édesapja? Amíg voltak Story-gálák, azokról sem hiányozhatott Tünde - még akkor sem, ha annak ellenére szeretett volna részt venni az eseményen, hogy nem is hívták meg. Mostanra a "bulvárszagú" botrányok valahogy elkerülik a Budapest Televízió egykori egyik vezető arcát, aki hálás szívvel köszönte meg rajongóinak, hogy ilyen sokan kíváncsiak mindazon tartalmakra, amelyeket megoszt közösségi felületén. Gratulálunk a mérföldkőnek számító eredményhez, és további sok sikert kívánunk... (A fotó forrása Kiszel Tünde Instagram oldala, ez szolgált a bejegyzés alapjául.)

kiszel_tundenek_15000_kovetoje_van.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: média fotó vélemény közösség esemény budapest tv naptár bulvár műsorvezető siker botrány bejegyzés mosoly szeretet köszönet kiszel tünde eredmény oldal gratuláció rajongás felület személyiség forrás hála követés mérföldkő meghívás édesapa donatella követő megoszt ismert story gála instagram kívánalom


A bejegyzés trackback címe:

https://majti.blog.hu/api/trackback/id/tr1315690730

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása