HTML

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Friss topikok

2020.05.07. 14:27 építészke

Babát vár a népszerű énekesnő...

Élete legszebb időszakát éli Radics Gigi, hiszen első gyermekét várja szerelmével. Végtelenül nagy boldogságot érez Mikus Áronnal, akivel egy éve alkotnak egy párt. Megismerkedésük korábbra tehető, de akkor még párkapcsolatban élt a 23 éves énekesnő, ezért meg sem fordult a fejében, hogy a jóképű szobrásszal közelebbi kapcsolatba kerüljön. Ez a fordulat csak később következett be mindkettőjük életében, Amerikában pedig nemrég arra is fény derült, hogy első közös gyermeküket hordja a szíve alatt. Mivel folyamatos rosszullétek gyötörték, csinált egy terhességi tesztet a tengerentúlon, amelyből egyértelművé vált, hogy babát vár a "Megasztár 6." egykori győztese. A babavárással kapcsolatban további részleteket a ma megjelent egyik heti bulvár magazinban olvashatnak az érdeklődők. Természetesen, mi is sok boldogságot kívánunk Giginek és párjának az előttük álló időszakhoz... (A fotó forrása Radics Gigi Instagram oldala, ez szolgált a bejegyzés alapjául.)

radics_gigi_babat_var.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: fotó teszt olvasás megasztár amerika bulvár magazin terhesség szerelem gyermek boldogság szív bejegyzés ismerkedés rosszullét párkapcsolat oldal pár szobrászat érdeklődés babavárás részlet énekesnő forrás győztes népszerű időszak tengerentúl instagram kívánalom radics gigi mikus áron


A bejegyzés trackback címe:

https://majti.blog.hu/api/trackback/id/tr10015671134

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása