HTML

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Friss topikok

2020.04.30. 09:12 építészke

Kende-Hofherr Krisztina rajongói tábora...

Azt nyugodtan kijelenthetjük, hogy - a sokak számára egyszerűen "csak" a sztárok menedzsereként ismert - KHK népszerűsége a számokban is megmutatkozik. Ennek legújabb bizonyítéka a 16 000 fős követőtábor, amely az Instagram-on rajong érte napról napra. A pozitív gondolkodást erőteljesen valló, hirdető és "csináló" Krisztina minden hétfőn délelőtt ad a népes rajongótáborának egy olyan szellemi muníciót, amely kitart az előttük álló 168 órára (és még tovább). Emellett, megannyi dologgal foglalkozik, televíziós műsort készít, producerként is sokak számára ismerős, a Forbes magazin magyarországi listáján pedig szintén feltűnik évről évre a legbefolyásosabb hölgyek között. Miközben a telefonjában van a fél honi celebvilág elérhetősége, ő maga alázattal és - a kudarcok ellenére is - felemelt fejjel megy előre nap, mint nap. Elhivatott, elkötelezett, céltudatos. Amelynek megvan az eredménye (ezeknek a tulajdonságoknak -  általában - megvan idővel az eredményük az emberek életében). Tanítani szeretne, tudást átadni annak érdekében, hogy másnak se az legyen a véleménye sem róla, sem másról, hogy "neki könnyű". Senkinek sem könnyű, ahogy a kis hercegnek sem volt az megszelídíteni a saját rókáját... (A fotó forrása Kende-Hofherr Krisztina Instagram oldala, ez szolgált a bejegyzés alapjául.)

kende-hofherr_krisztinat_16000-ren_kovetik_az_instagram-on.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: telefon fotó vélemény celeb kudarc magazin gondolkodás műsor bejegyzés tudás gyártás menedzser televízió tábor eredmény oldal tanítás herceg befolyás rajongó készítés tulajdonság népszerűség forrás alázat producer foglalkozás elérhetőség pozitivizmus forbes elkötelezettség kijelentés szellemiség követő elhivatottság céltudatosság instagram kende hofherr krisztina khk


A bejegyzés trackback címe:

https://majti.blog.hu/api/trackback/id/tr1515655024

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása