HTML

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Friss topikok

2020.04.16. 09:17 építészke

DIY-projektbe fogtak Nánásiék...

Koronavírus járvány ide, karantén oda, Ördög Nóra és Nánási Pál ezúttal sem hagyja online tartalom nélkül követőit. Az ismert házaspár második otthonának tekinti Balatonakarattyát, ahol egy bezárásra ítélt vendéglátóipari egységet szemeltek ki maguknak korábban, és arra gondoltak, hogy belevágnak a bisztrótulajdonosi lét (lét)bizonytalanságába. Nos, ezt a számításukat húzta keresztbe a Kínából indult pandémia, amely miatt az előre eltervezett felújítást saját kezű átalakítássá kellett konvertálniuk. Ez nem is esett nehezükre, és lelkes "dokufilmes" családként ezzel lassacskán összeállt legújabb vlog sorozatuk is. Címe még nincs, ezt a rajongókra bízzák, alapanyagaik nagy részét pedig azokra, akik jelentkeznek náluk beszállítónak. A nyitás kérdéses és - az ő olvasatukban - a siker is. Nekünk ez nem kérdés, mi borítékoljuk azt, hogy sok más terület után a gasztro vonalon is mutatnak valami újat Nánásiék... (A fotó forrása Nánásiék hivatalos Instagram oldala, ez szolgált a bejegyzés alapjául.) 

ordog_nora_es_nanasi_pal_sajat_kezuleg_ujitjak_fel_a_bisztrojukat.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: fotó tartalom sorozat vlog siker dokumentum gondolat online gasztro cím bejegyzés kérdés vendéglátás hivatalos oldal felújítás nyitás tervezés otthon konvertálás átalakítás házaspár jelentkezés bizonytalan balatonakarattya számítás alapanyag rajongó karantén forrás beszállító ördög nóra tulajdonos követő pandémia nánási pál ismert instagram koronavírus nánásiék


A bejegyzés trackback címe:

https://majti.blog.hu/api/trackback/id/tr115617414

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása