HTML

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Friss topikok

2020.04.14. 13:48 építészke

Franci és a párna...

Aki követi Holdampf Lindát az Instagram-on, tudhatja, hogy jelenlegi belvárosi otthonát Francival, a beszélő kutyusával osztja meg. A velük történtekről pedig rajongóival oszt meg naponta frissülő tartalmakat. Arról már korábban is írtunk, hogy a karantén alatt megannyi kihívással nézhetnek szembe mindazok, akik szeretnének kicsit elszakadni a hírportálok özönvízszerű ránk ömlő aktualitásaitól. Az egyik ilyen a párnás kihívásra magyarosított "pillowchallenge", amelynek lényege, hogy egyetlen kisebb-nagyobb párna takarását kell segítségül hívnia annak a bátor jelentkezőnek, aki fotót akar készíteni saját magáról ebben a szettben. Fiatal férfiak és nők mellett - természetesen - már idősebbek, illetve kutyák és macskák szintén "teljesítették" a kihívást. Ezt a tábort erősíti az ismert stylist kutyája is, aki büszkén pózol nem mindennapi körülmények között egy nem mindennapi világban. Amelyben már egy Gocci-val, egy arcnyalással és néhány jutalomfalat ígéretével is kedvelések ezreit lehet összeszednie az ember lányának. És ehhez még csak ki sem kell tennie a lábát a lakásból, ami teljesen rendjén is van így ezekben a hetekben... (A fotó forrása Holdampf Linda Instagram oldala, ez szolgált a bejegyzés alapjául.)

holdampf_linda_kutyaja_is_teljesitette_a_parnas_kihivast.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: fotó tartalom segítség történet kutya hír bejegyzés fiatal lakás friss tábor oldal otthon jelentkezés kihívás büszkeség ígéret párna rajongó szett megosztás jutalom karantén forrás erősítés aktualitás póz körülmény teljesítés takarás franci instagram holdampf linda kedvelés pillowchallenge


A bejegyzés trackback címe:

https://majti.blog.hu/api/trackback/id/tr4515617802

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása