HTML

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Friss topikok

2020.04.13. 14:02 építészke

Gerendás Péter első sztorija...

Az ismert zenész is átesett a tűzkeresztségen, és megosztotta első történetét az Instagram-on. Ennek pedig jó oka volt, hiszen ma este tartja születésnapi koncertjét a nappalijában. Mindez, természetesen, a jelenlegi járványhelyzet miatt van így, hiszen a rajongókkal történő személyes találkozók és gratulációk egy időre elmaradnak. Ennek okán, ezzel a megoldással ünnepelhet mindenki a 64. életévét betöltő előadóművésszel, aki ellátogat Facebook oldalára 19.30-kor, ugyanis akkor kezdődik a nem mindennapi esemény. A kilencgyermekes édesapát, egyébként, bárki tudja támogatni is, akinek erre lehetősége és módja van. Ennek megoldásáról szintén saját közösségi felületén informálódhatnak az érdeklődők. Természetesen, mi is nagyon sok boldogságot kívánunk Gerendás Péternek születésnapja alkalmából... (A fotó forrása Gerendás Péter Instagram sztorija, ez szolgált a bejegyzés alapjául.)

gerendas_peter_a_nappalijabol_ad_szuletesnapi_koncertet.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: fotó közösség születésnap esemény koncert történet zenész ünnep facebook gyermek boldogság bejegyzés sztori információ megoldás támogatás gratuláció érdeklődés felület mód járvány elmaradás találkozás rajongó megosztás forrás nappali előadó édesapa gerendás péter ismert tűzkeresztség instagram kívánalom lehetőésg


A bejegyzés trackback címe:

https://majti.blog.hu/api/trackback/id/tr4115609640

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása