HTML

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Friss topikok

2020.03.28. 14:27 építészke

Görög Zita a garázsban bulizik...

A fiatal édesanya élete jelenleg is leginkább a családja körül forog, bár, ez az időszak mostanában sokkal nehezebb neki - elsősorban, a kialakult járványügyi helyzetre tekintettel. Minden reggel és délután főszerep jut a családi garázsnak, mert a legkisebb gyermeke megszokta korábban, hogy nagyobb testvéreit hozzák-viszik az édesanyjával. A napirend nehezen, de kezd beállni náluk is - több család küzd hasonló gondokkal ezekben a hetekben. A kertjük is egyre szebb, és a főzés, valamint a nyelvtani feladatok mellé néha jut idő egy-egy bejegyzés megjelentetésére is - a rajongók nagy örömére. Zita úgy fogalmazta ezt meg a posztjában, hogy sosem volt egy "instaqueen", de manapság még kevesebb ereje van erre. Ami - ebben az időszakban - nem is akkora probléma, azt gondoljuk... (A fotó forrása Görög Zita Instagram oldala, ez szolgált a bejegyzés alapjául.) 

gorog_zita_a_garazsban_bulizik_a_karanten_idejen.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: fotó poszt család buli görög zita szépség bejegyzés fiatal megszokás gond probléma oldal kert helyzet küzdelem járvány megjelenés rajongó garázs forrás feladat édesanya napirend időszak megfogalmazás instagram instaqueen


A bejegyzés trackback címe:

https://majti.blog.hu/api/trackback/id/tr9515570010

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása