HTML

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Friss topikok

2020.03.25. 19:05 építészke

Frei Tamás is bezárja a kávézóit...

Szomorú hírt közölt hivatalos profilján a Cafe Frei. Legutóbbi bejegyzésük szerint, ők is bezárják - bizonytalan ideig - kávézóikat. Az ok, természetesen, a jelenleg is tomboló koronavírus miatti korlátozásokban keresendő.  Az ismert televíziós műsorvezető nevéhez köthető kereskedelmi lánc a posztjában azért reményét fejezte ki a mihamarabbi újranyitás lehetősége okán. Mi is írtunk már arról, hogy egyre több vendéglátással foglalkozó egység kénytelen bezárni kapuit, illetve többen áttérnek a házhoz szállításos megoldásra, mint a túlélés egyik lehetséges módjára. Ez a Cafe Frei esetében nem igazán életképes, sajnos. Mi is bízunk benne, hogy valóban nem kell sokat várnunk arra, hogy ismét kávéillat töltse be a levegőt egy-egy remek baráti beszélgetés vagy üzleti találkozó kísérőjeként... (A fotó forrása a Cafe Frei hivatalos Instagram oldala, ez szolgált a bejegyzés alapjául.) 

frei_tamas_is_bezarja_a_kavezokat.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: fotó poszt üzlet profil kávé műsorvezető hír beszélgetés bejegyzés remény várakozás megoldás vendéglátás hivatalos korlátozás oldal kávézó nyitás szállítás barát frei tamás túlélés találkozó egység kereskedelmi forrás televíziós bezárás cafe frei ismert instagram koronavírus


A bejegyzés trackback címe:

https://majti.blog.hu/api/trackback/id/tr1215564944

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása